Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsflundra med gravad lax

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Nytt sätt att tillaga strömmingsflundra, i allafall för mig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj av strömmingsfiléerna och lägg dem på ett smörpapper. Lägg en skiva gravad lax på fyra av filéerna och fördela dillen över. Lägg de andra fyra ovanpå.
  2. Blanda ströbröd med lite salt och vitpeppar. Vänd flundrorna i ströbrödet. Stek dem sedan på medelvärme i ljusbrunt matfett i en stekpanna, ca 3 minuter per sida.
  3. Servera med kokt potatis, citronklyftor, riven morot och skivade äppelbitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.