Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strassburgare

 
Skriv ut

Favoritkakorna med choklad emellan, mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, floursocker och vaniljsocker mjukt. Tillsätt det uppvispade ägget, vänd i mjölet.
  2. Spritsa ut dem med en kaksprits och grädda i mitten av ugnen i 10 min i 175º. Låt svalna på galler. Smält chokladen sammanfoga två kakor med hjälp av den. Låt dem svalna. De går bra att fövara i frysen och ta fram vid behov.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.