Detta är en mustig rätt där biff, champinjoner och marsalavin kombineras och blir fantastiskt. Ett måste nästa gång du vill bjuda på något extra gott.
Instruktioner
- Hetta upp oljan på medelvärme i en stor stekpanna. Lägg i champinjoner, schalottenlök och vitlök. Fräs 5 minuter under omrörning tills champinjonerna har mjuknat.
- Finstrimla fransyskan i lagom stora munsbitar. Skjut svampblandningen åt sidan i stekpannan och lägg i köttet. Bryn 5 minuter under omrörning. Rör ner buljong, vin, persilja, mejram, salt, peppar och lagerblad. Lägg på locket och låt sjuda ca 30 minuter tills köttet är mört. Ta upp lagerbladen ur såsen.
- Blanda majsena med 2 msk vatten till en slät redning. Rör ner redningen i såsen och låt sjuda 1-2 minuter tills såsen tjocknar.
Publicerat den
20 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar