Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad fläskfilé med kokos, thaigrönsaker och svart råris

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Syrran och jag satt och tittade igenom en massa recept och funderade på vad vi skulle äta nu när det bara var hon och jag. Detta gjorde vi och gör det nu ofta även till resten av familjen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka råriset efter instruktionen på påsen. Strimla sedan fläskfilén och bryn den i oljan i en panna.
  2. Tillsätt kokosmjölk, strimlad paprika, strimlad salladslök, fonden, chilipeppar, fisksås, ingefära och röd currypasta och låt alltsammans puttra ca 5 minuter.
  3. Tillsätt sedan pressad vitlök och smaka av med salt och eventuellt mer currypasta om du vill. Häll till sist ner halva påsen med thaigrönsaker och vänd runt i ca 2 minuter tills allt är genomvarmt.
  4. Servera med det svarta råriset och garnera med färsk koriander.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.