Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbt och gott recept som jag fått av min svärmor

Ingredienser

Instruktioner

Strimla lövbfiffen och stek hastigt Skiva lök och bryn den glansig Lägg lövbiff och lök i en ungsfast form. Salta och peppra. Koka upp "grädden" med 1 msk potatismjöl och häll över lövbiffen. Skiva tomaterna och lägg ovanpå grädden. In i ugnen (175°) ungefär 15-20 minuter- Servera med ris, gärna fullkornsris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.