Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strimlad lövbiff i senapssås med parmesan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en lättlagad rätt som även går snabbt att göra. Servera pressad potatis, kokt ris eller pasta till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint.
  2. Fräs den sakta guldgul i smöret. Tillsätt vinägern och låt den nästan koka in. Häll på vinet och buljongen och låt sjuda i 5 minuter.
  3. Skala vitlöksklyftorna.
  4. Klicka i senapen och häll på grädden. Pressa ner vitlöken. Lått puttra sakta under lock medan köttet steks.
  5. Skär lövbiffen i strimlor.
  6. Bryn den i smör och krydda med salt och peppar.
  7. Sila såsen över köttet, låt alltsammans få ett uppkok och flaga parmesanost över före servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • LaJefa 14 oktober 2008

    Detta låter gott...måste testas!!! Fullmoon saludos! Tina

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.