Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömming med fransk smak

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket god! Denna strömmingsrätt är god att äta både varm och kall. Passar utmärkt på julbordet!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200-225 grader.
  2. Skölj och klipp bort ryggfenorna på filéerna. Lägg filéerna med köttsidan upp på en skärbräda. Salta filéerna och klicka på fransk senap. Strö över dragon.
  3. Rulla ihop strömmingen och lägg rullarna tätt i en smord form. Häll över grädden, strö på ströbrödet och klicka över matfett. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min.
  4. Servera rätten med kokt potatis och rivna morötter. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.