Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingslåda med dillgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bevisat igen - enklast är godast!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Smörj en ugnssäker form.
  3. Skölj strömmingen och klipp bort ryggfenan.
  4. Rulla strömmingsfiléerna med skinnsidan utåt. Lägg dem tätt i formen.
  5. Strö över hälften av saltet.
  6. Blanda matlagningsgrädde med dill, citronskal, västerbottensost, peppar och salt. Häll grädden över strömmingen.
  7. Grädda mitt i ugnen i ca 20 minuter. Servera med potatismos eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.