Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsrullar med citron

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Klassiskt gott - Kokt potatis är gott att äta till de varma rullarna. Kall smakar strömmingen fint på en knäcke­brödsmacka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Klipp bort ryggfenan från strömmingarna.
  3. Lägg filéerna med köttsidan upp på en skärbräda. Salta och peppra och lägg en klick chilisås eller liknande på varje fisk.
  4. Rulla ihop dem och lägg tätt i en ugnsform. Stick ner lagerblad, gärna färska om du har, här och där mellan rullarna.
  5. Skär halva skivor av citronen och stick även ner dem mellan strömmingarna.
  6. Stek mitt i ugnen i cirka 15 minuter eller tills fisken är klar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 29 oktober 2011

    Det här var gott. Blev bra smak av lagerbladen....

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.