Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömsburgare

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En god hemgjord hamburgare

Ingredienser

Instruktioner

Tillsätt i matberedaren med kniv, ströbröd , ägg , salt , vitpeppar , HP sås och 1 dl Loka och mixa snabbt ihop detta. Dela färsen och tillsätt den och resten av Lokan efterhand , mixa den till en smidig smet . Väg in 100 g färs och forma den i ett hamburgarjärn, styckfrys i plastfolie. Grillas fryst och serveras med finskuren rå lök, tomatskiva , dressing och en skiva smältost om så önskas.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.