Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stroganoff med kidneybönor och paprika

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En lite nyttigare variant av korv stroganoff som går jättebra att variera efter det som finns i kylskåpet

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla korven i ca 0,5 x 0,5 cm tjocka strimlor. Hacka rödlök och vitlök och stek på medelvärme tillsammans med korven tills löken blivit mjuk. Häll på krossade tomater, tomatpuré och crème fraiche och låt försiktigt koka upp. Strimla paprikan. Tillsätt paprika, kidneybönor, sambal oelek och kryddor och låt koka ihop ca 5 minuter (om kidneybönor och paprika får koka för länge blir de mosiga, så håll lite koll på tiden). Klart!
  2. Servera med ris (gärna fullkorn) och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.