Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stroganoff på skinka

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En variant av klassikern korv stroganoff.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset i lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och skiva löken. Stek kött och lök i omgångar i margarinet. Krydda med salt och peppar.
  2. Tillsätt tomatpurén och låt fräsa med ca 1 minut. Häll över vattnet och låt puttra ca 5 minuter. Rör i crème fraichen och låt koka upp. Servera med ris och goda grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.