Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Strömmingsbiff

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Barnens favorit på förskolan inga ben som kittlar

Ingredienser

Instruktioner

Dra av skinnet på strömmingsfilen,och mixa fisken i en matberedare Blanda ströbrödet med vattnet i en bunke och låt stå att svälla. Tillsätt dill,purjolök,salt,citronpeppar ,ägg och den mixade fisken och blanda till en jämn smet. Gör till biffar och stek i lite smör i en stekpanna,några minuter på varje sida. Servera potatismos ,rivna morötter och lingonsylt till. MUMS

Kommentarer (1)

  • Ullaseg 10 januari 2013

    Gott! Älskar strömming.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.