Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad kyckling med broccoli och champinjoner

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kcal per portion: 320, med dinkel 450.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i mindre bitar och broccolin i buketter. Koka kyckling och broccoli i vatten tillsammans med buljongtärningen, vitpeppar och salt i 5-6 minuter. Fräs samman 1 msk smör och mjöl. Tillsätt 2 dl silad vätska från koket samt grädde och mjölk. Sjud i 5 minuter. Stek svampen och lägg i stuvningen. Lyft upp kyckling och broccoli med hålslev och vänd ner i stuvningen. Servera med dinkel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bocuracao 13 oktober 2008

    Jättegott! Även godkänt av vår tonårsson som har svårt med grönt.... Detta kommer jag att laga fler gånger. Tyvärr glömde jag att ta ett foto innan vi kastade oss över maten! Såg mycket aptitligt ut i alla fall. Undrar bara vad "dinkel" är för något. Jag har nog bott utomlands för länge? Jag serverade med gammal hederlig kokt potatis till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.