Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad spenat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kan med fördel ätas som förrätt! Gott med korvslantar och ½ ägghalva i.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ner spenaten och tina i en kastrull på medelstark värme, rör om då och då. Rör ihop mjöl och mjölk. Tillsätt redningen under omrörning. Låt koka 3 minuter. Smaksätt med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MrsG 19 augusti 2008

    Gjorde spenaten igår och det blev mycket uppskattat till laxen! Kanon gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.