Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad spenat med Philadelphiaost - LCHF

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt till stekt fisk och super gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i den hackade spenaten, frusen eller tinad, i en gryta. Om spenaten är frusen, så sätt på plattan på medelvärme och låt spenaten tina sakta.
  2. När spenaten är tinad så låt den koka i ca 5 min, lägg i Philadelphiaosten. Rör om så det blandas ordentligt och smaka av med salt och peppar.
  3. Servera till stekt fisk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • evaullabritt 26 mars 2011

    Bra bas för en krämig spenatstuvning. Jag tyckte att den blev lite föt tjock så jag blandade i grädde till lagom konsistens och smaksatte med riven muskot. Jättegott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.