Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvad vitkål

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

God snabbgjord vegetarisk kålrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa och strimla kålen, koka den nätt och jämt mjuk. Smält matfettet i en kastrull, rör ner mjölet och späd med mjölken. Låt stuvningen sjuda några minuter. Rör ner avrunnen vitkål och persilja. Smaka av med salt och peppar. Servera till tex. ugnsbakade rödbetor eller rödbetsvegetter. Lycka till!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Josses 19 juli 2010

    Väldigt god och enkel vitkålsstuvning som vi kommer att göra fler gånger! Lade upp en bild. Hoppas du inte misstycker.

  • cpanfalk 20 september 2011

    Jättegod! :)

  • nannes 20 september 2011

    Va kul att du gilade receptet! Bra med bild, det tilltalar mer än bara en text, tack! Marianne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.