Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk paj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

På Österåsenvis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda havregryn, vetemjöl, rapsolja och kallt vatten till pajdegen och tryck ut den i en eldfast form. Förgrädda pajskalet i cirka 12 minuter.
  2. Fräs den hackade löken i olja tills den mjuknat, tillsätt champinjoner och strimlad paprika. Fräs ytterligare 2 minuter. Tag av från plattan och rör ned de halverade cocktailtomaterna, majs, tärnad fetaost och oliver.
  3. Koka upp mjölk, pressad vitlök och kryddor, red med maizena, utrört i lite kallt vatten, till en tjock stuvning.
  4. Fördela grönsaksröran i pajskalet, häll över stuvningen, grädda i ugnen i cirka 15 minuter, till önskad färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.