Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stuvning med krispiga morötter

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god morotsstuvning där inget av rötternas nyttigheter kokas bort och de behåller även lite av sin krispighet.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skär morötterna till tunna slantar. Stek dem i lite olivolja i en stekpanna eller stekgryta. Vispa ner mjölet i mjölken. Häll sedan mjölken över morötterna. Smula ner en halv buljongtärning. Låt stuvningen stå och puttra en stund tills morötterna har fått lagom konsistens och stuvningen har tjocknat. Smaka av med lite svartpeppar och basilika. Serveras med köttbullar, pannbiffar eller stekt korv.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.