Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Räk- och musselpaj

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Stuvningen kan användas separat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Blanda smör, ost och mjöl i en matberedare. Tillsätt vatten och arbeta snabbt ihop till en deg. Kavla ut degen och klä en pajform, ca 25 cm. Nagga bottnen.
  2. Fyllning: Smält smöret i en kastrull och tillsätt senapen, äggen och grädden. Sjud alltsammans tills massan börjar tjockna. Rör ned räkorna, de väl avrunna musslorna och dillen. Häll smeten i formen. Strö över ströbröd och riven ost.
  3. Grädda pajen i ca 30 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.