Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med räkor och sparris

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

Ni måste prova den här supergoda pajen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör pajdegen som vanligt. Vila kallt i minst 30 min. Grädda pajskalet (25-27 cm diam) i 200 grader c:a 25 min.
  2. Smält smöret och rör i mjölet. Späd med sparrisspad och grädde och smula i buljongtärningarna. Låt såsen puttra 5 min. Smaksätt och blanda i räkor, sparris och dill. Värm stuvningen (ev.) och slå allt i det heta pajskalet. Servera genast.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Emilia66 4 oktober 2008

    Den är kanon god!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.