Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Suffléplättar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lite sofistikerad efterrätt ;-) servera gärna med ett glas vin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela gulor och vitor. Vispa äggvitor och socker till hårt skum. Vänd ner äggulor och potatismjöl. Grädda plättar eller små pannkakor.
  2. Riv skalet från hela apelsinen. Mät upp 1/2 dl av saften. Blanda alla ingredienser i en kastrull och låt smöret smälta. Rör till en ljuvligt god sås. Servera den ljummen eller kall till plättarna och ett glas vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.