Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Super krämiga kaviar gratinerade ägg,

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ett absolut måste på påskbordet, super gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen (ganska hårdkokt) och skiva dom i skivor. Smörstek löken så att den nästan kokar i smöret. Lägg äggskivorna i en rund ugnsform och slå över den stekta löken med smöret på äggskivorna strö sedan på den rivna osten, vispa ihop grädden med kaviaren och slå över den på gratängen. In i ugnen 200grader ca 10-15min eller tills den fått fin färg. Passar super bra på påskbordet el bara som tillbehör till tex köttbullarna =)=)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.