Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Super smarriga kolakakor

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Sätt ugnen på 175 grader. Smörj en plåt eller lägg på bakplåtspapper. 2. Lägg alla ingredienserna i en bunke och blanda samman dem till en smidig deg. 3. Rulla ut degen till 3 fingertjocka längder, nästan plåtlånga. Lägg dem på plåten och platta till dem något. 4. Grädda i mitten av ugnen omkring 12 minuter. Skär längderna i bitar medan de är varma. Plocka isär kakorna när de svalnat.
  2. --> Om du gräddar kakorna på bakplåtspapper så låt dem gärna svalna på papperet på ett galler.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Slobban 24 september 2008

    Kanonklassiker som går otroligt fort att baka!

  • asafred 13 januari 2009

    Dom här kom jag på! Lätta, jättegoda och smidiga att frakta! Å

  • cfrey 22 december 2010

    Väldigt goda och lätta.

  • kristinah65 21 januari 2012

    Lätta att göra och toppengoda. Min mans favoritkakor, finns alltid numera i kakburken

  • moid 5 juni 2015

    Super goda men det bara måste vara smör 😉! Margarin ger inte god smak!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.