- Serverar: 6-8 portioner
- Tid: 2 timmar
Skriv ut
Gjorde om ett recept jag hade sedan tidigare och så smaskigt det blev!
Instruktioner
- Blanda samman pajdegen. Klä en pajform med löstagbar kant, nagga bottnen och ställ in i kylen 30 minuter.
Sätt ugnen på 200 grader, grädda pajen i mitten av ugn 15-20 minuter. Låt kallna.
- Blanda i en kastrull grädde, hallonsaft, maizena, äggulor och socker. Sjud under vispning tills krämen tjocknat. Krämen får inte koka då kan den skära sig!
Låt krämen svalna något, häll den sedan i pajskalet. Ställ pajen i kylen.
Placera sedan hallonen dekorativt på krämen.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 minuter. Värm hallonsaft i en kastrull. Lägg i gelatinbladen och låt dem smälta ner.
Ställ gelèet i kylen så det blir halvstelt, ska ej stelna helt. Bred det över hallonen och låt stå i kylen någon timme innan servering.
Mums
Publicerat den
2 september 2010
Liknande recept
Skriv kommentar