Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod citronsill!

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 2 dagar 30 minuter
Skriv ut

Fick det här receptet från en arbetskompis för ca 30 år sedan. Enkelt att göra då ingen lag behöver kokas och fantastiskt gott.

Ingredienser

Instruktioner

Skär filéerna i gaffelbitar och lägg i skål eller form. Lägg på den krossade kryddpepparn, skivad rödlök, skivad purjolök och dill. Strö socker över häll på citronsaften. Täck över och låt stå i kylen i 2 dygn. Rör ej om under tiden. Efter 2 dygn, blanda allt och häll över till burk med lock.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • aupendi 25 maj 2012

    Älskar denhär citronsillen, har fått samma recept av min mormor, den är underbar!

  • Tienna 25 juni 2012

    Jättegott! Och enkelt! Ska definitivt göras fler gånger. Det blev ganska mycket lök i min inläggning, men har upptäckt att det är gott smörgåspålägg på hårdmacka :-)

  • wallst 23 oktober 2012

    Eftersom det blir ganska mycket lök så kan man gott ta 2 burkar sill.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.