Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergod indisk blomkål

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bland det godaste jag ätit, smakerna matchar varandra perfekt. Lätt att laga och går ganska snabbt. Sött möter kryddigt och fräscht!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och dela blomkålshuvudet i mindre buketter. Skala och skiva löken tunt. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek blomkålen tills den börjar få lite färg. Låt löken steka med i några minuter. Pudra över curryn och krydda med salt och peppar. Blanda ner russinen och den rivna kokosen.
  2. Gurksås: Skala gurkan och dela den på längden. Gröp ur kärnhuset med en tesked. Skär gurkan i mindre bitar och blanda med yoghurten. Servera blomkålscurryn med gurksåsen och kokt ris.
  3. Supergott! Blomkålscurryn, gurksåsen och det kokta riset matchar varandra perfekt! Man kan inte vara utan nån av dom.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • shirunai 30 januari 2011

    Smakade mycket bra occh var mättande. lite speciell smak mycket gott rekommenderas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.