Rökt mat är gott, rök kräver inget extra fett och smaken lyfter. I mitten av sommaren 2010 köpte jag en rök av märket Bradley, det finns säkert många andra märken. Det här sättet att röka räkor på är idiotsäkert och resultatet bättre än på de flesta fiskbutiker och delikatessdiskar. Vi har använt oss av billiga extraprisräkor för 40 kr kilot på Konsum. Många lägger tusentals kronor extra på en kromad spis, ett speciellt märke av kökmaskiner eller bänkar av Carraramarmor eller annan exklusiv sten. Köp en rejäl rök dessutom eller istället. Den kan visserligen inte stå i köket, utan passar bättre i garaget, på balkongen eller som i vårt fall i boden.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Verkar krångligt? Eller.