Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Supergoda kycklingenchiladas

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och underbart gott! Perfekt mat till en mysig fredagsmiddag. Jag fick receptet av en vän och det blev snabbt en favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela kycklingen i mindre bitar och stek den i en stekpanna med lite smör. Gör såsen genom att blanda tomatpurén, vattnet och faijtasmixen på låg värme. Det ska inte koka.
  2. Skär paprikan i mindre bitar och tillsätt i pannan när kycklingen fått färg och är genomstekt. Låt paprikan få lite färg. Tillsätt hälften av såsen och hälften av den rivna osten i stekpannan och rör till osten smält. Låt det stå och puttra en kort stund.
  3. Fördela såsen över 8 tortillabröd, rulla ihop bröden och lägg i en ugnssäker form. Häll sedan på resten av såsen och strö osten över rullarna. In i ugnen på 200 grader i 10-15 minuter.
  4. Servera med en god sallad och gärna ett glas rött vin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.