Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surdegssub med rökt makrill

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läcker och krämig macka med kombinationen rökt makrill och blåbär, tro det eller ej men gott är det! 415 kcal/portion Purén på soltorkade tomater ger en god, högkoncentrerad tomatsmak, men får du inte tag på det kan du använda vanlig tomatpuré.

Ingredienser

Instruktioner

Klyv baguetten. Rör ihop cream cheese med yoghurt och tomatpuré. Vänd ner rättika och blåbär. Klicka ner blandningen i baguetten och fyll på med rucola, paprika och makrill. Skär i bitar och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.