- Serverar: 4 portioner
- Tid: 4 timmar
Skriv ut
Kameran trasig därav ingen bild. Hoppas att den skall smaka ändå. Ursprung österrike.
Instruktioner
- Haka gul lök, samt vitlök och fräs i den i en stekpanna. Bryn färsen i pannan.
- Skölj kålen noga under rinnande kallt vatten.
Krama ur vattnet ur kålen och bryn den i olja. Varva kål lök och färs i en ugnfast form.
- Vispa samman mjölk och ägg, vispa i salt och svartpeppar slå det över lådan.
- In i ugnen på 175 grader i cirka 1 timma.
- Servera kokt potatis eller ris till. Gärna en grönsallad. Den som vill kan gärna slå över en god soja.
Publicerat den
1 februari 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Lätt att göra. Gott med potatis. Påminner om en annorlunda kålpudding.
Annorlunda, gott och enkelt, en rätt som jag nog kommer att göra fler gånger.