Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surkålsgryta-LCHF

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Nästan som en Choucroutê!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla allt fläsk och stek i en stekpanna. Häll över i en gryta i vilken grädden och surkålen står och puttrar.
  2. Tärna lök och paprika och fräs det i paprikapulvret samt kumminen, häll över i grytan. Skölj gärna ur pannan med lite vatten så att allt papprikapulver kommer med i grytan. Har du små färska korvar går det utmärkt att steka på dem och lägga dem hela i grytan, annars delar man dem bara innnan man steker dem.
  3. Grytan kan med fördel göras en dag innan den skall serveras, det gör bara att smakerna gifter sig ännu mer.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.