Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Surkålsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Detta recept hittade jag några år sedan från Estniskt matsajt ”Toidutare”, men finns inte längre kvar. Som tur är hade jag skrivit ut den. Jättegott, om man gillar surkål, och lätt att göra samt lämpligt för dem som vill gå ner vikt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär skinkan i kuber (1x1 cm). Hacka lök. Fräs i pannan. Lägg surkål, morot, skinka och lökfräs, och korn i ugnssäker gryta, grydda med salt, peppar och valfria kryddor. Tillsätt i vatten. Stek i ugnen 1-1 ½ timme i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.