Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Susannes tacopaj

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

God tacopaj med nachips barnens favorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Till pajdegen: Mät upp mjölet i en skål. Finfördela margarinet i mjölet till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta snabbt ihop till en deg. Låt den vila i kylskåp ca 30 min. Förgrädda pajskalet i 10 min. 225 grader.
  2. Bryn köttfärsen, blanda i taco kryddmix , vatten, vitlöken och crème fraichen. Krossa nachipsen och skiva tomaterna.
  3. Lägg hälften av chipsen i det förgräddade pajskalet. Lägg i köttfärsen, skivade tomater, riven ost och sist resten av chipsen.
  4. Grädda 25 min. i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alexlyndra 26 juni 2009

    Verkligen jätte god paj! Vi bytte ut nachipsen till jalapenos och det blev kanon!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.