Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Suveränt god och smal tacopaj.

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En tacopaj som går att variera i oändlighet och mycket mättande. Behöver ej förgräddas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Fyllningen: Fräs köttfärsen, skiva/hacka löken och häll på önskade kryddor och vätska. Låt puttra ca 5 minuter.
  3. Täcket: Rör ihop alla ingredienserna och smaksätt den.
  4. Gör nu pajdegen.
  5. Tryck ut pajdegen och lägg på köttfärsröran och täcket. Grädda tills pajen har fått en fin färg. Den behöver inte förgräddas. Tag ut pajen och lägg på önska garnering och den rivna osten och grädda tills osten smält.
  6. Servera med en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tine 13 juni 2008

    En Jättegod tacospaj, Tack för ett riktigt bra recept Tine

  • monicadanell 26 juli 2009

    Hej en super god tacopaj har inte ätit godare kommer att bli min favo kram/ monica

  • bjboman 1 oktober 2011

    Tack snälla för en god fredagsmys middag med din tacopaj, allt var supergott. Presic den styrkan på kryddning som vi gillar. Ända minuset var att pajdegen inte var god i vårt tycke, men det ska ändras tills nästa gång vi äter den.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.