Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svärmors fiskgryta

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lätt, smakrik och lättlagad... både vardagsmat och bjudmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla löken. Skär paprikan och morötterna i tunna stavar. Kvarta champinjonerna. Stek löken, champinjonerna, morötter och paprika i smör och när de har blivit lite mjuka, tillsätt ananasen och philadelphiaosten. Låt smälta. Detta är såsen. Såsen blir nästan godare om den får stå några timmar eller under dagen, så gör den gärna tidigare.
  2. Tärna fisken och bryn i lite smör 1 minut per sida. Krydda med salt och peppar. Lägg i såsen och låt småputtra i några minuter tills fisken är nästan färdig. Lägg i räkorna när det är 1 minut kvar.
  3. Servera med ris och en god grön sallad.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Sangmakarn 24 februari 2010

    Lagade svärmors fiskgryta på en herrmidag alla tyckte den var fantastisk. Hälsningar Soren

  • karoleen 24 februari 2010

    Va trevligt Soren! =)

  • pia61 27 mars 2010

    Det här åt vi igår, verkligen god!!!

  • Arnkocken 11 juni 2012

    Detta var jättegott! Kommer absolut lagas fler gånger.

  • sallyfiffi 15 september 2013

    Godaste fiskgrytan jag ätit! Tack för receptet. Kerstin

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.