Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Paj med räkor och svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Försvinnande god och så enkel att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning: Hacka löken, skiva champinjonerna och låt mjukna i smöret i en kastrull. Droppa över saften från citronen. Rör i mjölet och späd med grädden. Koka samman till en stuvning och rör i crème fraichen. Lägg sedan i räkorna och låt allt bli genomvarmt utan att koka. Smaksätt stuvningen med salt, peppar och finklippt dill. Häll sedan stuvningen i det färdiggräddade pajskalet.
  2. Pajskal: Hacka raskt ihop mjöl och smör, tillsätt vatten Låt vila ca 1 tim i kylskåp. Grädda pajskalet ca 30 min i 200 º varm ugn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.