Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp- och chorizogryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

En krämig gryta med svamp, chorizo, ruccola och ost som smakar gott till pasta, men fungerar även bra till ris eller potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och strimla purjon. Skär korven i slantar. Skiva svampen. Stek korven knaprig (det behövs inget fett i pannan). Ta upp och lägg åt sidan.
  2. Stek svampen i samma panna i lite olja/smör. Tillsätt purjon och låt den mjukna utan att ta färg. Slå på grädden och koka ihop till lagom konsistens. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Rör ner stekt korv, ruccola och riven ost i svampsåsen. Blanda med den nykokta pastan och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.