Den saftiga kycklingen får ett knaprigt och gott täcke av svamp- och parmesanost. Tryffelpastan till blir ett extra lyxigt tillbehör.
Instruktioner
- Mixa alla ingredienser till täcket till en deg. Bryn kycklingen i olivoljan i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form och fördela svamp- och parmesantäcket på kycklingen.
- Sätt ugnen på 200 grader med grilleffekt.
- Grovhacka oliverna och dela tomaterna till salladen. Blanda allt med spenaten. Ringla över vinäger och olivolja.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Koka upp grädden i en stor kastrull och smaka av med lite tryffelolja, salt och peppar. Blanda ner pastan i grädden.
- Sätt in formen med kyckling i övre delen av ugnen några minuter tills täcket får fin färg.
- Skär kycklingen i breda skivor och servera med olivsallad och tryffelpappardelle.
Publicerat den
2 januari 2015
Liknande recept
Skriv kommentar