Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamp-och kycklinglåda.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod gratäng och superenkel.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kokt ris i botten på en smord ugnsform. Rensa den grillade kycklingen i fina bitar. Bryn svampen i en stekpanna och strö på grillkrydda. Lägg kycklingbitarna över riset och sedan svampen. Blanda creme fraiche och grädde och häll på. OBS.Vätskan kan ökas på om det ser ut att bli för lite. Strö på riven ost. Gratinera i 225 grader i ca 20 minuter, eller tills lådan har fått fin färg.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 2 juni 2009

    Helt ok, men nästa gång ska jag ha mycket mer sås i. men smaken i sig var det inget fel på.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.