Hemlagad pizza med hjälp av färdig pizzadeg - såklart kan du använda din favoritpizzadeg om du vill!!
Instruktioner
- Lägg baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt plåten med baconskivorna i kall ugn – och sätt ugnen på 225° låt baconskivorna steka i ca 15 min - stek i mitten av ugnen tills baconskivorna är gyllene och frasiga.
- Lägg de stekta baconskivor på hushållspapper och låt dem rinna av. Dela dem sedan i små bitar.
- Sätt tillbaka bakplåten i ugnen.
Hacka de soltorkade tomaterna fint, lägg dem i en liten skål och häll kokande vatten över. Låt tomaterna dra i vattnet i ca 2 min.
- Låt smöret bli varmt i en kastrull med hög värme, men utan att bryna. Fräs lök och vitlök ca 1 ½ min och tillsätt salt.
- Töm av vattnet från tomaterna.
Rör ner tomaterna i lökblandningen.
- Placera pizza degen på ett bakplåtspapper.
Fördela lökblandingen på pizzabottnen.
- Stek svampen i stekpannan på hög värme under omrörning i ca.5 min. Eller tills svampen är torr. Salta och peppra.
- Fördela svampen på pizzabottnen och strö över stekt bacon och ost.
- Ta ut den varma ugnsplåten från ugnen.
Lägg pizzan på bakplåtspappret och lägg sedan alltihop på den heta ugnsplåten.
Grädda pizzan i mitten av ugnen tills osten är gyllene.
- Servera salladen bredvid - eller på svamppizzan.
Publicerat den
16 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar