Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampkrustader med pepparrot och löjrom

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Krustaderna är så goda att man gärna vill ta många

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Ansa och skiva svampen. Skala och hacka lök och vitlök. Stek svamp och lök i olivolja tills svampen är gyllenbrun. Tillsätt creme fraiche och balsamvinäger och låt koka upp. Mixa i matberedare eller med mixerstav och låt kallna. Smaka av med salt och peppar.
  2. Hit kan förberedas. 2. skala och riv pepparroten. Spritsa champinjoncremen i krustaderna. Toppa med löjrom. Strö över pepparrot, citronskal och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.