Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamplasagne

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Något för er som älskar svamp!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen. Grovhacka svampen och fräs den med löken tills all vätska försvunnit. Pudra över mjölet och blanda väl. Späd under omrörning med mjölk och grädde. Låt koka på svag värme ca 15 minuter. Rör då och då så att det inte bränner fast. Smaka av med salt, svartpeppar och soja.
  2. Bred ut 1/4 av såsen i en smord ugnssäker form eller liten långpanna. Lägg på lasagneplattor, sås och riven västerbottenost. Upprepa ytterligare tre lager. Avsluta med sås och riven ost. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.