Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamplasagne

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En jättegod variant av lasagne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svamp och lök tills all vätska försvunnit. Rör ner mjölet och späd med mjölk och grädde under omrörning.
  2. Låt koka på svag värme ca 10 minuter under omrörning. Tillsätt gorgonzola och låt smälta ner. Smaka av med salt, peppar och soja. Bred ut 1/5 av såsen i en smord ugnsform.
  3. Lägg ut lasagneplattor, sås och ost. Upprepa ytterligare tre lager. Avsluta med sås och ost.
  4. Gratinera i mitten av ugnen 225 grader, ca 30 minuter

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.