Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamppaj

 
Skriv ut

Matpaj med fyllning av bl.a Crème Bonjour Soltorkad Tomat - paj är alltid gott och rätt på buffébordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200 grader.
  2. Tillred pajdegen efter anvisningarna på paketet, kavla ut den och lägg den i en pajform.
  3. Stek bacon sprött i en stekpanna. Tillsätt svamp, lök och vitlök och låt allt fräsa i några minuter.
  4. Vänd ner persiljan och häll över allt på pajdegen.
  5. Vispa äggen lätt i en skål tillsammans med Crème Bonjour.
  6. Häll äggblandningen i pajformen och grädda den i ugnen i 200° i ca 25-30 minuter eller tills den är genomgräddad och gyllenbrun.
  7. Servera med grönsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.