Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svamprisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det doftar gott i hela köket och risotton är härligt krämig och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och rotselleri.
  2. Fräs i smör i en tjockbottnad kastrull. Rör i riset och häll på vatten, fond och vin.
  3. Låt risotton koka på svag värme under lock ca 20 min.
  4. Stek svampen i smör tills all vätska har kokat in. Rör ner svamp, smörklickar, ost och svartpeppar i riset.
  5. Strö över gräslök.
  6. Servera risotton som den är eller med knaperstekt bacon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.