Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampröra och lufttorkad skinka på baguette

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna rätt gör succé som tilltugg eller förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Dela svampen i bitar. Salta och stek den i smör 3-4 minuter. Mixa svampen fint. Låt svalna och blanda med créme fraiche. Skär baguetten i skivor och rosta den i ugn eller brödrost. Dela skinkan i mindre bitar. Fördela svampröra och skinka på brödskivorna. Strö över hackad gräslök!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.