Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Svampsoppa med trattkantareller

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Här lyxar vi till soppan och lägger lite strimlad kall lax i varje tallrik. Receptet räcker till ca 4 port (huvudrätt) eller 6 port. (förrätt).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svampen i fett tills det "knäpper" i den. Strö över mjöl och rör om.
  2. Späd med buljongen och sjud soppan i ca 10 minuter. Tillsätt grädden och koka upp.
  3. Smaka av med tomatpuré, ädelost, citron och eventuellt sherry. Servera soppan rykande het i varma tallrikar med lite strimlad lax.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.