Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler och broccoligratäng med svampstuvning

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5 portioner
Skriv ut

En god gratäng med broccoli, kassler och svampstuvning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg sedan på broccolin.
  2. Stuvningen: Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in. Strö över mjöl och späd under omrörning.
  3. Koka på svag värme i ca 5 minuter. Smaka av med soja, salt och peppar. Häll stuvningen över broccolin, strö riven ost över och gratinera i ugnen i ca 15 minuter på 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Alve1976 6 augusti 2010

    Ser trevligt och gott ut eftersom jag älskar svamp, broccoli och stuvning. Föredrar nog hellre färska champinjoner än på burk.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.