Använd den som förrätt, huvudrätt eller lunch.
Instruktioner
- Lägg såväl svamp som risnudlar i blöt efter förpackningens instruktion.
Blanda färs, gräslök, groddar, morotsriv, avrunna nudlar och svampar samt ägg, salt, peppar och vitlök till en smet.
Låt vila svalt en timma.
- Pensla kanten på små rispapper med en blandning av ättika och vatten. Lägg en klick fyllningssmet på varje rispapper och vik ihop till lite lösa kuddar. Vändstek i 1 cm olja i medelvarm stekpanna till fin färg, börja med skarvsidan neråt. Låt rinna av på hushållspapper.
- Servera de små paketen varma med ljum eller kall sötsur sås sjuden av ättiksvatten, socker och färdig thaisås. Blanda i chilihack. Doppa varma vårrullar i såsen - med pinnar om du kan!
Publicerat den
11 april 2008
Liknande recept
Skriv kommentar